+32 (0)476 83 22 29

Passie voor coaching en persoonlijke groei.

Consultea is het coachingbureau van Els Aelbrecht, Professional Certified Coach met een sterk geloof in menselijk talent en een aanstekelijke passie voor persoonlijke groei.


Coaching voor meer talent, meer groei en meer geluk

Coaching is mijn vak en mijn passie. Mensen begeleiden in hun ontwikkeling zodat ze sterker staan, sterkere keuzes maken en gelukkiger zijn: dat geeft mij tonnen energie. Wellicht omdat ik er zelf lang over gedaan heb om dicht bij mezelf te komen. Wat wil ik zelf? Wie ben ik? En hoe wil ik in de wereld staan? Die ervaring wil ik nu met je delen om jou (of je team) vooruit te helpen.


Ik coach particulieren én bedrijven

Met mijn coachingprogramma’s bied ik andere professionals de kans om sneller hun talenten en hun persoonlijke missie te ontdekken, met blijvend resultaat. Ook bedrijven help ik om het talent en het engagement van hun teams te laten groeien.


Professional Certified Coach (ICF)

Ik behaalde het PCC-certificaat van de International Coaching Federation (ICF). Ik mag me dus Professional Certified Coach noemen. Niet dat ik zo’n belang hecht aan titels, maar voor jou is zo’n label wel de garantie dat je met mij voor een professionele, degelijk opgeleide coach kiest.


I’m a believer: ik geloof in de energie van mensen

Ik geloof dat elke mens het in zich heeft om tot oplossingen te komen voor de uitdagingen die op zijn of haar pad komen. Anderen laten ervaren dat er meer in hen zit dan ze vermoeden: dat is voor mij waar coaching om draait. Want iedereen heeft talent. Ik ben er alleen om dat talent vleugels te helpen geven.


If you want to go fast, go alone.
If you want to go far, go together.

Afrikaans spreekwoord


Jaren ervaring op de teller in hr en business development

Na mijn studies Romaanse talen ben ik de uitzendwereld ingerold. Eerst bij Randstad, daarna bij Manpower. Consulent, kantoorverantwoordelijke, regiodirecteur, drijvende kracht achter nieuwe gespecialiseerde divisies: elke stap die ik er met succes zet, wakkert mijn interesse voor mensen en coaching nog meer aan. Als ik in 2006 de kans krijg om als HR Director het hr-beleid van Manpower België vorm te geven, twijfel ik geen seconde. Mijn aanpak loont: het personeelsverloop neemt af en de tevredenheidsscores bij de 700 medewerkers gaat er flink op vooruit.


40 en wat nu? Tijd voor mijn échte missie: coaching

Rond mijn 40e begint het ook bij mij te knagen. Wat wil ik eigenlijk écht in mijn leven? Wat is mijn missie? Ik richt Consultea op, om me eerst te focussen op lange opdrachten als hr-interimmanager en -consultant. Maar al snel ontdek ik wat mij écht het meeste energie geeft: die momenten waarop ik mensen ervan kan overtuigen te gaan voor wat ze graag doen en voluit te geloven in hun eigen kunnen. Ik beslis om mijn buikgevoel te volgen, specialiseer me grondig in coaching en heb eindelijk het gevoel dat ik mijn missie heb gevonden. Mijn grootste voldoening? Mijn klanten zijn gelukkig, dus ik ook.


Honger naar kennis, inspiratie en vernieuwing

Sinds mijn coachingopleidingen (Root & Grow bij The Coaching Square, Stress & Burnout coaching bij Annita Rogier) is coaching mijn tweede natuur geworden. Maar ‘practice what you preach’: als je persoonlijke groei predikt, moet je zelf ook werk maken van levenslang leren. Om mensen te inspireren, ben ik zelf constant op zoek naar inspiratie. Ik haal heel veel uit partnerships met diverse freelance collega’s. En je vindt me regelmatig in een of andere gespecialiseerde workshop, een intervisiesessie met collega-coaches, of met mijn neus in mijn favoriete coachingboeken.


Hoe ik mezelf zou omschrijven als talent coach?

Keuze genoeg om in één woord te vatten wie ik ben en hoe ik werk als coach: een sterkte-architect, groeimotor, kansengever, meetrekker, positivo, kennisspons. Maar ik ben evengoed een boekenwurm, fervent citytripper, trots op mijn 3 mannen thuis, enthousiast, gek op shoppen in Hasselt, ‘football mum’, hobbykok, … En jij, hoe zou jij jezelf in één woord omschrijven?

Twitter Linkedin

Jobcoaching voor professionals

  • Ontdek je kerntalenten
  • Maak sterkere keuzes
  • Volg je passie
  • Werk en leef met meer plezier
Ontdek je talenten

Coaching voor bedrijven

  • Leer coachend leidinggeven
  • Win aan zelfvertrouwen
  • Geef vlot feedback en waardering
  • Vergroot het engagement van je team
Kies voor talent