+32 (0)476 83 22 29

Klanten aan het woord

Consultea daagt professionals en bedrijven uit om te kiezen voor talent. Professional Certified Coach Els Aelbrecht coacht hoger opgeleiden die op zoek zijn naar passie in hun carrière, ook met behulp van de loopbaancheques van VDAB (ism Leven in je werk). En bedrijven ondersteunt ze, samen met de collega’s van Mikondo, om de coachingskills of andere vaardigheden van hun managers en medewerkers aan te scherpen.


Het effect van onze teamtweedaagse met Mikondo is eigenlijk top! Er is meer kwetsbaarheid, we durven meer feedback geven, ik zie dat we allen rekening houden met de feedbacks die we ontvangen hebben. Het heeft onze interpersoonlijke relatie en begrip voor elkaar enorm versterkt.

Steven (HR Manager in de ICT sector) organiseerde een teamcoaching voor zijn eigen team

Ik begon met gemengde gevoelens aan de loopbaanbegeleiding. Mijn vorige ervaring van een aantal jaren geleden was ontmoedigend. Het was een grote opluchting toen bleek dat My Future Works werkt vanuit talent. Het verbaasde mij eveneens dat een coach die veel luistert, een positieve houding heeft en de juiste vragen stelt, zoveel teweeg kan brengen. Na elke sessie vroeg ik me af of ik de antwoorden wel zou vinden op de vragen. Drie weken later had ik altijd meer dan genoeg antwoorden. Ik begreep het proces niet, maar het hielp.

Ondertussen volg ik een opleiding en na een aantal maanden had ik zelfs werk gevonden dat paste bij mijn ‘nieuwe’ profiel. Maar… jij vertelde mij, Els, dat een werkcontext heel belangrijk is, dat je gevoel je veel vertelt en dat je zelf het beste aanvoelt met welke voorwaarden je akkoord wil gaan. Voor het eerst in mijn leven heb ik een redelijk goed werkaanbod geweigerd. Ik wist dat er binnen deze job te weinig rekening gehouden zou worden met mijn persoon. Je grootste verdienste is volgens mij dat ik vanaf nu werk zal aannemen of weigeren op basis van wie ik ben en wat ik belangrijk vind. De weg is misschien iets langer… Toch ben ik er zeker van dat het allemaal goed komt. Bedankt voor alles! ”

Clara gunde zichzelf een loopbaancoaching 


Els is een fantastische coach die resultaten behaalt doordat ze mensen kan enthousiasmeren. Door haar coaching slaagt zij erin hen op een hoger niveau te laten werken en hen ook als mens te laten groeien. Een plan van aanpak start bij haar altijd vanuit een strategische langetermijnvisie zonder dat zij daarbij de operationele day to day realiteit uit het oog verliest. Persoonlijk apprecieer ik ook haar oprechtheid en doortastende houding, haar mensgerichte aanpak en luisterend oor.
Werkte in het verleden samen met Els
ChristineFreelance Talent Mobility Expert

De coaching heeft me bepaalde inzichten gegeven in mezelf als persoon, wie ik ben als leidinggevende en met welke overtuigingen ik werk en leef. Enkele van deze overtuigingen hebben we geëxploreerd en ‘gewijzigd’ en dit heeft me zeker en vast doen groeien als persoon en als leidinggevende. Ik ben er zeker van dat dit bijgedragen heeft om sterker te worden nu en in de toekomst als leidinggevende.
volgde een individueel coachingtraject
JanaMiddle manager groot Belgisch interimbedrijf

De relevantie van de opleiding ‘coachend leidinggeven’ was heel sterk en enorm bruikbaar. Ik heb geleerd dat niet iedereen is zoals ik ben en ik dus niet iedereen op dezelfde manier kan benaderen. Ik heb ook mezelf en hoe ik reageer op situaties beter leren begrijpen. De oefeningen waren soms heel uitdagend. Het vergde best wel wat vertrouwen in mijn collega-deelnemers om me te durven smijten. En ik die dacht dat ik goed kon luisteren en de juiste vragen kon stellen… mijn ogen en oren zijn letterlijk opengegaan.
volgde de opleiding ‘coachend leidinggeven’ (maatwerk)
IngeBranch Manager bij Synergie Belgium nv


Ik kreeg na een people management opleiding een individueel coachingprogramma aangeboden bij Els. Van nature kritisch zag ik niet welke de toegevoegde waarde zou zijn. Maar na een half gesprek ging ik al overstag: Els hield me de spiegel voor die ik nodig had, confronteerde me en daagde me uit op een andere manier naar situaties en naar mezelf te kijken. Verfrissend, no nonsense, met gevoel voor humor en altijd ‘er boenk op’. Het heeft me echt veranderd…
volgde een opleiding ‘Coachend Leidinggeven’ en een individueel coachingtraject
StevenMiddle manager bij een dienstverlenend bedrijf

Loopbaancoaching voor professionals

  • Ontdek je kerntalenten
  • Maak sterkere keuzes
  • Volg je passie
  • Werk en leef met meer plezier
Ontdek je talenten

Coaching voor bedrijven

  • Leer coachend leidinggeven
  • Win aan zelfvertrouwen
  • Geef vlot feedback en waardering
  • Vergroot het engagement van je team
Kies voor talent