+32 (0)476 83 22 29

Waarderend coachen = duurzaam veranderen

Verwacht bij Consultea geen zweverige toestanden en holle slogans. Els Aelbrecht is door de International Coaching Federation (ICF) erkend als Professional Certified Coach. Ze coacht jou met kennis van zaken en heel veel vertrouwen in jouw potentieel of dat van je medewerkers naar blijvende verandering.


Geen wollige praatjes maar stevig onderbouwde coaching

Ik vertaal beproefde theorieën en modellen in praktische denk- en doe-opdrachten die jou inzicht bieden in je sterktes en je groeikansen. Ik volgde daarvoor tal van opleidingen en blijf me voortdurend bijscholen. En voor ik coach werd, heb ik jaren ervaring opgedaan ‘aan de andere kant’: als hr-manager en business development manager in de uitzendsector, en als zelfstandige hr-consultant bij grote en kleine opdrachtgevers. Voetjes op de grond dus. Wat niet betekent dat dromen niet mag. Integendeel, het moet …


Ook diverse coachingtrajecten op maat

Coachen is uit jou halen wat al in je zit. Daar gebruik ik waarderende coachingtechnieken voor: thema’s verkennen, waarden bevragen, mogelijkheden leren zien en overtuigingen vastpakken. Misschien vind je dat bij momenten moeilijk, of confronterend. Maar als ik jou uit je comfortzone haal, doe ik dat altijd met humor, veel respect, en een aanstekelijk enthousiasme dat jou zin geeft om verder te durven kijken.


Gras groeit niet door eraan te trekken.

Luk Dewulf


Jij bepaalt het ritme

Akkoord. Ik zal je uitdagen om uit je comfortzone te stappen en nieuwe pistes te verkennen. Maar ik zal altijd jouw grenzen respecteren en ervoor zorgen dat je met vernieuwde energie buiten stapt. Waarderend coachen betekent ook dat ik jouw tempo volg, en begrijp dat niet alles bespreekbaar hoeft te zijn.


Met blijvend effect

Soms vragen mensen me waarom mijn coachingprogramma’s over meerdere weken of maanden lopen. Omdat zo’n proces tijd vraagt. Tijd om tot de kern te gaan, dicht bij jezelf te komen, en stevige fundamenten te leggen voor je groei in de nabije en verre toekomst. Alleen dan werpt coaching zijn vruchten af op lange termijn en heeft de verandering een blijvend effect.


100% aanwezig

Tijdens coachingsessies, trainingen en workshops ben ik ‘fully present’. Ik schakel mijn interne radio uit en ben er volledig voor jou. Mijn eigen denken en oordelen laat ik compleet los. Dat is coaching pur sang!


In een sfeer van vertrouwen & integriteit

Consequent handelen is voor mij heilig: ik zeg wat ik doe en wat ik kan, en ik doe wat ik zeg. Bij mij geen dure verkooppraatjes, maar open en efficiënte communicatie over en tijdens onze samenwerking. Een geslaagd coachingtraject staat of valt met openheid, wederzijds vertrouwen en integriteit.


Bij mij of op je werk

Coachingsessies met professionals vinden plaats in mijn thuiskantoor in Opwijk (Vlaams-Brabant). Coaching in jouw bedrijf? Voor de workshops in groep kiezen we samen een geschikte locatie, voor de individuele sessies nodig ik je medewerkers uit in mijn groene coachingruimte in Opwijk.


Loopbaancoaching voor professionals

  • Ontdek je kerntalenten
  • Maak sterkere keuzes
  • Volg je passie
  • Werk en leef met meer plezier
Ontdek je talenten

Coaching voor bedrijven

  • Leer coachend leidinggeven
  • Win aan zelfvertrouwen
  • Geef vlot feedback en waardering
  • Vergroot het engagement van je team
Kies voor talent