+32 (0)476 83 22 29

Mijn keuze voor My Future Works

21 juni 2015 Consultea Reacties uitgeschakeld voor Mijn keuze voor My Future Works

myfutureworkssmall

My Future Works is het loopbaancentrum van The Future Alliance en Attent voor Talent. Als loopbaancoach werk ik graag met My Future Works samen. Hier heb ik zo mijn redenen voor. Deze licht ik je graag toe in dit artikel.

Wie is My Future Works?

My Future Works is een relatief nieuwe speler op de markt van loopbaanbegeleiding. Dat neemt niet weg dat zij, dankzij hun succesformule, al enorm veel mensen hebben kunnen helpen met het creëren of uitstippelen van hun droombaan. Dat is hetgeen ik enorm graag doe en zeker op de manier waarop My Future Works het aanpakt.

De succesformule van My Future Works

Een jobcoach of loopbaancoach is iemand die je helpt bij jouw loopbaan. De kracht van My Future Works schuilt in hun aanpak/methodiek en hun netwerk van jobcoaches.

 1. De aanpak van My Future Works

Ik ben als jobcoach getraind en ervaren in het achterhalen van talenten en dieperliggende wensen. Het doel is telkens om de ander weer regisseur van zijn leven te laten zijn. Hierbij maak ik gebruik van het talentportfolio of –kompas van My Future Works. Samen met Attent voor Talent hebben zij een methodiek ontwikkeld die zich dus focust op iemands talent. Deze positieve benadering focust dus op iemands sterktes, talenten, de dingen die wel werken in plaats van op de dingen die niet goed gaan én daar houd ik van.

2. Het netwerk van jobcoaches

Behalve deze methodiek, vind ik het netwerk van professionele jobcoaches, dat My Future Works is, zeer krachtig. Deze coaches bevinden zich in alle Vlaamse provincies en in steden als Antwerpen, Leuven, Brugge en Gent. Hierdoor hoef jij nooit ver te reizen en dat maakt loopbaanbegeleiding zeer toegankelijk.

Opdrachten met loopbaancheques

droom je ideale baanEen andere reden waarom ik als loopbaancoach graag met My Future Works samenwerk, is omdat zij opdrachten doorgeven. Mensen die geïnteresseerd zijn om met loopbaancheques loopbaanbegeleiding te volgen kloppen vaak bij Elie Naudts van My Future Works aan. My Future Works is namelijk een erkend loopbaancentrum via VDAB. Het voordeel dat ik als coach heb, is dat Elie de geïnteresseerde in contact brengt met mij als die in mijn buurt woont. Daarnaast staat het me vrij om ook zelf initiatieven op te zetten om dit systeem meer gekend te maken, want het biedt zo’n troeven dat het jammer zou zijn mocht je het niet kennen. Mijn infosessies in Opwijk zijn daar een voorbeeld van. De volgende vindt trouwens plaats op 14 september in het Groene Zaaltje van CC Hof Ten Hemelrijk in Opwijk. Maar meer daarover lees je in mijn volgende nieuwsbrief.

Wil jij ook van jouw loopbaan jouw droombaan maken?

Natuurlijk hoef je niet via My Future Works te passeren om met mij loopbaanbegeleiding te starten al dan niet via loopbaancheques. Laat ons samen van jouw loopbaan jouw droombaan maken. Je kunt me bereiken via: els@consultea.be of els.aelbrecht@myfutureworks.be

Doe jezelf dus een plezier net zoals zovele anderen dit voor je deden.

About the author