+32 (0)476 83 22 29

Waarom een Keuzekompas®?

Onze wereld verschuift, van een lineaire naar een geconnecteerde wereld. Informatie is overal. Voorspelbaarheid is passé. 60% van de beroepen die we nu kennen, zullen binnen 20 jaar niet langer bestaan. 100 000 leerlingen volgen momenteel een studierichting die op de arbeidsmarkt niet langer relevant is. Omwentelingen in de wereld gebeuren met de snelheid van het licht. Digitaal is het nieuwe normaal. Leren gebeurt in de cloud. Hiërarchie wordt vervangen door zelfsturing.

Geen idee waar je heen wil met je carrière en met je leven?

 • Wat is jouw kompas bij je reis door deze geconnecteerde wereld ?
 • Wat wil je écht gaan doen ? Met wie ? Waarom ?
 • Welke keuzes maak je ?

Hiervoor heb je een sterk innerlijk kompas nodig. We noemen dit een Keuzekompas ®, omdat het jouw gids is bij het maken van dagelijkse keuzes.

Als één van 40 geselecteerde coaches biedt Els Keuzekompas® coaching aan. Dit is een uniek instrument dat ondernemingen faciliteert om op een inside-out manier ontwikkeling te stimuleren door mensen te ondersteunen op een bewuste manier keuzes te maken. Het werd ontwikkeld in samenwerking met de universiteit Gent, fac. Psychologische Wetenschappen (Prof. Dr. B. Soenens). Uiteraard kan je ook als particulier intekenen voor zo’n traject.


Wat is een Keuzekompas® eigenlijk?

Een keuzekompas® is je persoonlijke handleiding. Het is een overzicht van:

 1. je waarden;
 2. Je energiebronnen;
 3. Je dromen of doelen;
 4. De dingen waar je meer wil mee doen of net niet;
 5. De omgevingen die voor jou kloppen of net niet.

Het kompas is jouw gids bij het maken van jouw levenskeuzes. Het kan uiteraard ingezet worden bij job- of loopbaankeuzes. Maar ook persoonlijke keuzes rond bv relatievorming of levensinvulling krijgen richting dankzij een helder keuzekompas. Het versterkt ook jouw veerkracht; het helpt je rechtop te staan wanneer het leven jou een slag uitdeelt.

Een coachingtraject met het keuzekompas® is een mix van oefeningen, zelfreflectie en contactmomenten met Els als je personal coach. Zo’n traject vraagt een doorlooptijd van 3 tot 5 maanden.


Wat heeft dit jou te bieden?

 1. Je voelt sterker waar je in gelooft, waar je voor staat, waar je goed in bent en van geniet. Zo ontstaat verbinding van binnenuit.
 2. Het is zeer bruikbaar bij het maken van keuzes in jouw persoonlijke groei.
 3. Het kan je het nodige vertrouwen geven om voordien moeilijke thema’s bespreekbaar je maken, met je manager, je collega’s, je partner, je kind, …
 4. Je voelt je veerkrachtiger en sterker om te leven, experimenteren, groeien … in de richting die jouw kompas aanwijst.

 

 Meer weten?
Surf dan zeker eens naar www.keuzekompas.be